Çka u ofrojmë klientëve?

Kërko dhe gjejë gjithçka që të nevojitet për festën tënde

Bjer në kontakt me ofruesit e shërbimeve

Dërgo kërkesë dhe gjejë shërbimet që të përshtaten

Krijo ueb sajtin tënd

Çka u ofrojmë kompanive?

Krijo shërbimin tënd në FestaJone

Lehtësishtë arrij deri tek konsumatorët

Përdor kalendarin e Festa Jonë në çdo kohë dhe në çdo vend

Promovo biznesin tënd