Kthehu mbrapa

Restaurant Panorama

Përshkrimi

Restaurant "Panorama " gjendet në Kamenicë në Kodren e Topanices me nje ambient të mirë ajr të pastërt dhe një staf të shkëlqyer

Oferta plotësuese

Pije alkoolike

Vendndodhja në hartë

Vlerësimet

0.0

Nga 0 vlerësime

Vlerëso

0 vlerësime