Kthehu mbrapa

Restaurant "Baresha",Pasjak

Përshkrimi

"BARESHA" gjendet afër Burgut të Ri mbi fshatin Pasjak dhe ofron pamjen më të mirë 
Vendndodhja në hartë

Vlerësimet

0.0

Nga 0 vlerësime

Vlerëso

0 vlerësime