Kthehu mbrapa

Casa Rita Restaurant

Përshkrimi

Ju ofrojme mirëseardhje në një shtëpi të vjetër e cila me vite i ka shërbyer një familjes për të jetuar, dashuruar dhe qeshur. Puna e palodhshme së bashku me durimin e ka shndërruar këtë shtëpi në një restaurant që mund të ofrojë ngrohtësi dhe momente të këndshme.

Oferta plotësuese

Parking

TV

WiFi

Kopsht për fëmijë

Vendndodhja në hartë

Vlerësimet

0.0

Nga 0 vlerësime

Vlerëso

0 vlerësime