Kthehu mbrapa

Resort PLANET Gjilan

Përshkrimi

 Një ndër komplekset më të bukura në vend.Planet ju ofron hotel, dy salla për dasma, konferencë, seminare dhe ahengje të ndryshme.

Oferta plotësuese

Pije alkoolike

Dekorim

Vendndodhja në hartë

Vlerësimet

0.0

Nga 0 vlerësime

Vlerëso

0 vlerësime