Filtro

Zgjidhni kategorinë e shërbimit

Zgjidhe shtetin

Vlerësimi për shërbimin

Kërko

Shërbimet

Liridona_Jakupi
•|Ëmbëlsira të shtëpisë|
•Për porosi na shkruani n&e...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

Restaurant "Panorama " gjendet në Kamenicë në Kodren e Topanices me nje ambient të mirë...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

Nje ambient i qete larg nga smogu edhe zhurmat e Prishtines.

Me nje menu te karakterizuar nga pergatitja ne meny...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

"BARESHA" gjendet afër Burgut të Ri mbi fshatin Pasjak dhe ofron pamjen më të mirë ...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

.

...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

..

...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

Beautiful and relaxing place. Delicious seafood & Variety of Vines. Charming staff, with positive and very warm attitu...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

 

Restaurant, Bar & Pizzeria - Orchide

...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

Stafi Orchide përkujdeset që secila pjatë të përgatitet për ju me plot dashuri e përkuj...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

 

Një ndër komplekset më të bukura në vend.Planet ju ofron hotel, dy salla pë...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

Vendi i familjes tuaj - Restaurant QINGJI

...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

.

...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

.

...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

Gjindemi në magjistralen Gjilan Prishtinë

Më saktësisht afer ferizi petrol

Ju mir&...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

Restoran i përshtashëm për familje

...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

 

Best restaurant in town!

...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

Bar Restauranti me një ambient unik ne Preshevë

...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

Shijoni ushqimin tuaj në botën nënujore, vendi i vetëm i këtij lloji në rajon! Ju mirëp...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri