Filtro

Zgjidhni kategorinë e shërbimit

Zgjidhe shtetin

Vlerësimi për shërbimin

Kërko

Shërbimet

..

...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

Restauranti Dasmave " BESA 1 & 2 " Preshevë

...

Salla / Hotel

Rezervoni dasmat, fejesat dhe ahengjet tjera tuaja në një ambient të ri luksoz në restaurant Bici reso...

Salla / Hotel

Konsumimi i ushqimit të freskët, të pasur dhe të begatshëm janë kusht edhe për një...

Salla / Hotel

Ju ofrojme mirëseardhje në një shtëpi të vjetër e cila me vite i ka shërbyer një f...

Salla / Hotel

Restaurant D&D ju ofron komoditetin per nje iftar ose darke me famlijen ose shoqerine tuaj 😍 Salla / Hotel

Vendi ku momentet jetësore përjetohen si në ëndërr

...

Salla / Hotel

.

...

Salla / Hotel

Organizoni dasmat apo gezimet tuaja familjare Deri ne 400 ulse ne mrekulline e ambjentit te krijuar enkas per keto evente....

Salla / Hotel

.Mirësevini në ELI’S Restaurant .
📍Gjindemi Në Lagjen Mati , Rr. Sokol Sopi Nr 58

...

Salla / Hotel

 

We offer quality fresh, traditional and European meals with a 28 year old tradition thank you for followi...

Salla / Hotel

.

...

Salla / Hotel

.

...

Salla / Hotel

Restaurant " FJALA "Gjindet në Prishtinë

Në Qytetza Pejton Rr.RRobert Doli Nr.12

...

Salla / Hotel

Jeni lodhur nga amientet e mbyllura, vap, tymi i duhanit?

Atehere ne ju ofrojme ambientadekuat ku, vapa dhe tymi...

Salla / Hotel

.

 

...

Salla / Hotel

.

...

Salla / Hotel

A e keni vendosur se ku do të drekoni sot?

Rezervo në ILIRIAN dhe shijo troftën e pregatitur me k...

Salla / Hotel

Restaurant Kështjella është vendi ku ju do të gjeni shërbim efikas, ngrohtësi në pritje...

Salla / Hotel

Restaurant "KONAKU" është vendtakim ideal

për mbajtjen e takimeve të të gjith...

Salla / Hotel