Filtro

Zgjidhni kategorinë e shërbimit

Zgjidhe shtetin

Vlerësimi për shërbimin

Kërko

Shërbimet

Hotel Kristal is an appropriate place for a delicious lunch during working days, sophisticated dinner with family and frie...

Salla / Hotel

...

...

Salla / Hotel

Ende nuk keni vendosur për vendin e datës suaj ?

Ne kemi zgjidhje për ju !

Rezervoni ta...

Salla / Hotel

Gjendemi në kompleksi banesor "Vlora Com"

Ju mirëpresim të na vizitoni me një ambi...

Salla / Hotel

Gjindemi ne Maxhistralen, Prishtinë Obiliq ne Km 5,

...

Salla / Hotel

Restaurant Mali gjendet ne fshatin Rahovicë,11KM larg qytetit te Ferizajt.Restaurant Mali ju ofron sherbim te shpejt ...

Salla / Hotel

Beautiful and relaxing place. Delicious seafood & Variety of Vines. Charming staff, with positive and very warm attitu...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

 

Restaurant, Bar & Pizzeria - Orchide

...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

Salle Dasmash

...

Salla / Hotel

Stafi Orchide përkujdeset që secila pjatë të përgatitet për ju me plot dashuri e përkuj...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

Pamje perfekte per Ahengun tuaj, rezervoni daten e preferuar me ne.

...

Salla / Hotel

Restauranti më eksluziv ne Gjilan. Restaurant Parisi, vendi i perkryer që duhet të zgjedhni per gazmendin f...

Salla / Hotel

Restaurant Dasmash
Vendi ideal për të gjitha eventet tuaj. PESE YJET EXCLUSIVE

...

Salla / Hotel

 

Një ndër komplekset më të bukura në vend.Planet ju ofron hotel, dy salla pë...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

Ambient exclusiv per dasma dhe evente të ndryshme Restaurant "PREMIUM"

...

Salla / Hotel

Vendi i familjes tuaj - Restaurant QINGJI

...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

.

...

Salla / Hotel

.

...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

.

...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

Gjindemi në magjistralen Gjilan Prishtinë

Më saktësisht afer ferizi petrol

Ju mir&...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri