Filtro

Zgjidhni kategorinë e shërbimit

Zgjidhe shtetin

Vlerësimi për shërbimin

Kërko

Shërbimet

Restoran i përshtashëm për familje

...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

 

Best restaurant in town!

...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

 

Restaurant VaXheNeDi tani posedon dy salla të cilat mund të rezervohen për dasma, fejesa e...

Salla / Hotel

Bar Restauranti me një ambient unik ne Preshevë

...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

Shijoni ushqimin tuaj në botën nënujore, vendi i vetëm i këtij lloji në rajon! Ju mirëp...

Restaurant / Ushqime / Pastiçeri

When looking for a luxury 5 star hotel in Prishtina, nothing can match the experience of a stay in Hotel Diamond Prishtina...

Salla / Hotel

Swiss Diamond Hotel Prishtina is a 5 star Luxury Hotel located in the heart of Prishtina, Kosovo.

It features Re...

Salla / Hotel

New and unique hotel in the very heart of Prishtina. It features rooms and event halls with premier location which boasts ...

Salla / Hotel

Best Hotel to stay in Pristina.

...

Salla / Hotel

,

...

Kategoritë e tjera

Corner Lounge Bar 1

...

Bar / Shisha

French Lounge Bar, Ferizaj/Kosove.

...

Bar / Shisha

Ju mirepresim ne ambientin e ri PianoLoungeBar

...

Bar / Shisha

Riva Lounge Bar

Gjindemi në Fushë Kosovë, rr. Dardania, në Kompleksin Princesha

...

Bar / Shisha

 

Ambienti ideal që ju t'i kaloni momentet e bukura me më të dashurit tuaj pranë. U...

Bar / Shisha

.

...

Bar / Shisha

Butiku AKSA

I jep veshjes tuaj bukuri e modesti te pelqyer.

Gjendet ne Prishtine, te "4 Llullat &...

Veshje

Punojmë punëdore (dallame,jeleka,fustana dhe punime tjera me ari )

...

Veshje


Men’s Clothing Store

...

Veshje

 

Blini Fashion House is Based in Pristina and Drenas in Kosovo. The things we provide range from casual, i...

Veshje